Opet TuKoKe-pöhinään tutustumassa

STEK kutsui kolme opettajaa tutustumaan Otaniemen Aalto Design Factoryssa järjestettyyn TuKoKe - lopputapahtumaan 4.-5.4. 2019. Halusimme tutustuttaa sellaisia opettajia Tutki-Kokeile-Kehitä - kilpailuun, jotka eivät ole aiemmin siihen osallistuneet. Lopputapahtumassa, jossa kaikkien kolmen sarjan työt ovat esillä, ja jossa kilpailijat valmistautuvat itse esittelemään ne tuomaristolle, saa kattavan käsityksen siitä, millaisia kilpailutöitä TuKoKeen kannattaa lähettää. Lopputapahtumassa pääsee kuulemaan myös eri ikäisten kilpailijoiden pohdintaa siitä, mistä innostus työn tekemiseen on syntynyt, sekä tapaamaan muita kilpailutöitä ohjanneita opettajia.

Kuvassa STEKin vieraina olleetopettajat Hannu Polojärvi Rovaniemeltä Syväsenvaaran koululta sekä Mari Rantanen ja Suvi Rautiainen Lappeenrannasta Kaukaan koululta.

IMG_1616.JPG