Opet TuKoKe-pöhinään tutustumassa

STEK kutsui kolme opettajaa tutustumaan Otaniemen Aalto Design Factoryssa järjestettyyn TuKoKe - lopputapahtumaan 4.-5.4. 2019. Halusimme tutustuttaa sellaisia opettajia Tutki-Kokeile-Kehitä - kilpailuun, jotka eivät ole aiemmin siihen osallistuneet. Lopputapahtumassa, jossa kaikkien kolmen sarjan työt ovat esillä, ja jossa kilpailijat valmistautuvat itse esittelemään ne tuomaristolle, saa kattavan käsityksen siitä, millaisia kilpailutöitä TuKoKeen kannattaa lähettää. Lopputapahtumassa pääsee kuulemaan myös eri ikäisten kilpailijoiden pohdintaa siitä, mistä innostus työn tekemiseen on syntynyt, sekä tapaamaan muita kilpailutöitä ohjanneita opettajia.

TuKoKe-kisa taas ensi vuonna ja lopputapahtuma 2020 huhtikuussa!

TuKoKe eli Tutki-Kokeile-Kehitä – tiede- ja teknologiakilpailu lapsille ja nuorille on Tekniikan akateemiset TEK:n ja Kehittämiskeskus Opinkirjon vuosittain järjestämä kilpailu. STEK Sähkökisa on osa TuKoKea - osallistumalla sähköön liittyvällä työllä osallistut automaattisesti myös STEK Sähkökisaan. Kilpailutöiden palautuspäivä on joka vuosi sama (1.2.) ja kilpailuun soveltuvat niin ryhmätyöt kuin yksilötyöt. Lue lisää TuKoKesta ja Sähkökisasta >>>>>

Kuvassa STEKin vieraina olleetopettajat  Hannu Polojärvi  Rovaniemeltä Syväsenvaaran koululta sekä  Mari Rantanen  ja  Suvi Rautiainen  Lappeenrannasta Kaukaan koululta.

Kuvassa STEKin vieraina olleetopettajat Hannu Polojärvi Rovaniemeltä Syväsenvaaran koululta sekä Mari Rantanen ja Suvi Rautiainen Lappeenrannasta Kaukaan koululta.