Tekniikan museon livelähetykset opetuksen tukena!

Tule tutustumaan Tekniikan museoon omasta luokastasi käsin!

Tekniikan museo lähettää helmi-maaliskuun aikana kolmen livelähetyksen sarjan tekniikan alaan liittyvistä teemoista.

Noin 15 minuutin mittaiset livelähetykset on suunniteltu johdantoteemoiksi koulujen opetukseen. Jokaiseen teemaan on suunniteltu myös jatkotehtävä, jota voi hyödyntää opetuksessa. Lähetysten seuraaminen on maksutonta.

Lähetysten ajankohdat ja teemat:

Maanantai 11.2. klo 10: Arjen tekniikkaa

Maanantai 25.2. klo 10: Puhdasta juomavettä

Maanantai 11.3. klo 10: Innovaatioita tutkimassa

Livelähetyksiä voi seurata suorana Tekniikan museon facebook-sivulla. Teemaan liittyviä kysymyksiä voi esittää chatin välityksellä. Lähetykset tallentuvat samalle sivulle, joten ne ovat katseltavissa myös jälkikäteen.