STEK vie kolme opettajaa TuKoKe-finaaliin - lähtijät valittu

sarja3yleis-4hires.jpg

Tutki-Kokeile-Kehitä (TuKoKe) on perinteikäs lasten ja nuorten tiedekilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1980. STEK Sähkökisa yhdistyi TuKoKe-kilpailun kanssa 2017. Molempiin kilpailuihin osallistutaan saman ilmoittautumisjärjestemelmän kautta, ja parhaat kilpailutyöt esitellään yhdessä ja samassa finaalitapahtumassa.

STEK haluaa tukea opettajien projektitöiden ohjaamisen taitoja ja rohkaista osallistumista TuKoKe-tiedekilpailuun. Uskomme että lopputapahtumaan tutustumalla lasten ja nuorten innostus sytyttää myös opet.

TuKoKe- lopputapahtumaan lähtijöiksi tulivat valituksi:

  • Mari Rantanen, Kaukaan koulu, Lappeenranta

  • Suvi Rautiainen, Kaukaan koulu, Lappeenranta

  • Hannu Polojärvi, Syväsenvaaran koulu, Rovaniemi

Kaikille matka-avustusta hakeneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.