Tule Heurekaan ohjaajakoulutukseen!


Kaipaatko ideoita oppilaiden motivoimiseen pitkäjänteiseen projektityöskentelyyn? Tai tuntuuko siltä, ettei välineitä oppilaiden ohjaamiseen ole riittävästi? Kenties mietityttää arviointi ja miten sen saa linkitettyä oppiaineiden arvosanoihin? Osallistu työpajaan, jossa perehdytään projektityön rakenteisiin ja monivaiheiseen arviointiin. Lisäksi saat vinkkejä siitä, miten tuet oppilaita osallistumaan projekteillaan kilpailuihin ja sitä kautta myös tulemaan osaksi lasten ja nuorten tiede- ja teknologiaverkostoa. 

Työpajaa ohjaa erityisasiantuntija Merike Kesler Opinkirjosta. Merike on ollut kehittämässä Tutki-Kokeile-Kehitä tiede- ja teknologiakilpailua ja siihen liittyvää toimintaa vuodesta 2009. Hän on hyödyntänyt kokemuksiaan opettajan, kerho- ja leiriohjaajan työstä suunniteltaessa materiaaleja projektityöskentelyn tueksi. Aiheeseen liittyen ovat syntyneet tukimateriaalit Ideasta ratkaisuun – vinkkejä projektityöskentelyyn, Ideasta ratkaisuun 2 – ideoita luovaan ongelmanratkaisuun ja Tiedekilpailu – onnistumista, motivaatiota ja palautetta.

Työpaja on ilmainen ja se järjestetään 22.11. klo 18-20.00 tiedekeskus Heurekassa.


STEK haluaa tukea pitkämatkalaisten opettajien osallistumista työpajaan maksamalla matka - ja yöpymiskustannukset. Klikkaa alta hakulomakkeeseen. Ilmoitamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti viimeistään 7.11.