Yritys - ryhdy Voimala-sponsoriksi!

Voimala - oppimispaketti energiasta löytyy jo lähes 200 suomalaisesta peruskoulusta. Voimala on STEK ry:n tuottama omiin kokeiluihin innostava oppimispaketti, jota lahjoitettiin sataan suomalaiseen peruskouluun vuonna 2017, ja hakukierroksen perusteella vielä 40 koululle alkuvuodesta 2018. 

Huoli lasten ja nuorten luonnontieteiden osaamisesta  on jo jonkin aikaa ollut huoli, joka yhdistää energian parissa työskenteleviä ja alan opettajia. Koska STEKin rooliksi on muotoutunut toimiminen opettajien ja koululaisten energia-asioihin innostajana, oli luontevaa lähteä kehittämään opetusvälinettä, joka tukee itsenäisiä oivalluksia energiasta. Voimala on ollut mittava panostus STEKille, ja aiomme jatkossakin tehdä peruskouluille Voimala-lahjoituksia. 

Voimalasta on nyt saatu riittävästi  positiivisia kokemuksia, jotta voimme suositella sponsoriksi ryhtymistä myös  muille alalla toimiville. Olemme varanneet sponsoriksi ryhtyvälle paikan logolle ja lyhyelle tekstille Voimala-paketin kannesta. Voimalan toimittaa Solarvoima Oy, mutta logonäkyvyyden saamiseksi ole yhteydessä meihin.

Timo Kekkonen
toimitusjohtaja
STEK ry

Yhteistyöoppaan yrityksille voit ladata tästä

Kysy lisää:info@stek.fi

Voimala_Hiidenkivi_048.jpg