Jussi hankki koululleen Voimala-sponsorin

Teknisen työn opettaja Jussi Heikkilä Oulun Myllytullin koululta pisti tuulemaan. Hän kertoo innostuneensa Voimalasta ja halunneensa sen omille alakoululaisilleen.

- Käytännön tekemisen kautta oppilaat saavat paremman käsityksen sähköstä, joka on arkipäiväisyydestään huolimatta usealle aika abstrakti asia, sanoo Jussi. - Kun hakua ei ollut juuri sillä hetkellä käynnissä, huomasin että sille voi hakea sponsoria. Koulumme naapurissa sijaitsee Oulun Energian toimisto, joten valinta oli helppo. Heidän nettisivuilta löytyi vielä sponsorointihakemus, jonka täyttelin. Aika pian tulikin myöntävä vastaus.

Täältä löydät yhteistyöopas yrityksille-pdf:n ja suosituksen, jotka voit lähettää haluamallesi sponsorille >>>>>

JussiHeikkila_Eduouka_www.jpgVoimalaKirsi Gimishanov